O inghetata delicioasa, aromata!
Incepem prin a pregati frisca: smantana se mixeaza pana ce incepe sa isi mareasca volumul. Se adauga doua linguri cu zahar, semintele de vanilie si se mixeaza la viteza mare pana ce se ingroasa. Pentru consistenta se pot adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. (Se pastreaza la rece minim o ora).
Fructele de padure congelate se paseaza impreuna cu iaurtul si mierea de albine. Se adauga frisca rece si se incorporeaza complet. Dam vasul la frigider pentru doua-trei ore, dupa care il scoatem si mixam din nou inghetata. Se pune apoi in cupe/pahare/forme preferate si se pastreaza la congelator pana la servire. Se orneaza cu fructe proaspete, topping de fructe sau ciocolata. Pofta buna!
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii