Inghetata de lamaie cu smantana
Se pune zaharul intr-un castron, se adauga coaja de lamaie rasa si sucul de lamaie, dupa care se acopera cu un capac. Separat, in frisca nebatuta se adauga 2 linguri zahar pudra, se amesteca bine si se baga in congelator, lasandu-se sa inghete pe jumatate. Se scoate frisca, se adauga zaharul si sucul de lamaie, se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena. Compozitia astfel obtinuta se toarna in forme si se baga la congelator.
Se serveste in cupe facultativ garnisite cu frisca, biscuiti, piscoturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii