Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe. Deoparte se fierbe laptele si cand c
Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe.
Deoparte se fierbe laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da deoparte, se acopera si se lasa asa un sfert de ora. Se toarna laptele cu incetul peste oua, amestecand pana se ingroasa atat cat, scotand lingura, aceasta sa pastreze un strat subtire de crema pe ea. Se da deoparte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in masina de inghetata si se ingheata, sau se pune in cupe si se da la congelator. Cand e aproapte gata, se adauga (dupa dorinta) 2-3 linguri de frisca batuta si se mai lasa la racit pana se intareste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseEu ador tonul ... in paste, orez , salata ...orice ...De data aceasta propun o salata delicioasa !!!
Salata cu tonDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii