Pentru inghetata de lamaie se pun intr-o tigaie apa si zaharul. Cand zaharul s-a topit, se impinge tingirea pe foc iute si se lasa sa fiarba doua minute.
Pentru inghetata de lamaie se pun intr-o tigaie apa si zaharul. Cand zaharul s-a topit, se impinge tingirea pe foc iute si se lasa sa fiarba doua minute. Se pune coaja de la o lamaie (partea galbena fara cea alba care are gust amarui). Se acopera, se da la o parte si se lasa astfel o jumatate de ora. Se adauga zeama de la trei lamai mijlocii, se strecoara printr-un tifon, se toarna in serbetiera si se ingheata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i...
Aperitiv cu dovlecel si soiaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii