Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul
Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul de fructe si se pune vasul la bain-marie. Se bate compozitia in continuare 10-15 minute, amestecind continuu. Se adauga frisca, se pune compozitia in cupe (castroane, tavite), se lasa sa se raceasca si se da inghetata la congelator.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii