Pops de capsuni cu iaurt

Popsurile de capsuni sunt foarte usor de preparat, pastrand aroma intensa a capsunilor din cauza ca sunt putin prajite inainte. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie doar de 3 ingrediente.

Complexitate
redusa
Pops de capsuni cu iaurt

Ingrediente

  • 2  cani de capsuni
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 200ml iaurt
  • sirop de artar

Mod de preparare

Aceasta reteta de pops de capsuni este un desert rece delicios, potrivit pentru zilele calde de vara, si sanatos din cauza ca nu contine zahar. Daca doresti sa prepari aceasta reteta in varianta de post, poti sa inlocuiesti iaurtul cu lapte de cocos.

Spala capsunile si curata-le de codita. Pune-le impreuna cu o lingura de zahar (ca sa lase niste sirop) intr-o punga si zdrobestele-le usor cu mana. Asta daca doresti sa ramana si bucati de fructe, daca doresti sa iasa un desert fin baga-le la blender si apoi strecoara-le printr-o sita.

Transfera amestecul intr-un bol, adauga sirop de artar in functie de cat de dulci sunt capsunile, adauga si sucul de lamaie si iaurtul amestecand incet pana se omogenizeaza. Umple formele de inghetata si lasa-le la congelator pana cand desertul ingheata.


Ca sa iti fie mai usor sa scoti inghetata din forme, tine-le sub un jet de apa fierbinte, dupa care se vor desprinde foarte usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori