Se zdrobesc ciresele si se aduna zeama intr-un bol. Se fierbe zaharul cu apa pana se leaga. Se raceste siropul si se amesteca cu sucul de cirese. Se
Se zdrobesc ciresele si se aduna zeama intr-un bol. Se fierbe zaharul cu apa pana se leaga. Se raceste siropul si se amesteca cu sucul de cirese. Se pune in cupe si apoi in congelator.
Se muta cupele in frigider ca sa se topeasca inghetata, se amesteca si se serveste cu paiul.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura Carpati
Dulceata de visine
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii