Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul. Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si
Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul.
Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si apa, apoi se da acest amestec in clocot.
Se taie pepenele galben in jumatate, se indeparteaza semintele, se culege pulpa fructului si se paseaza, apoi se amesteca cu sucul de limeta. Se toarna amestecul rezultat intr-un recipient de metal. Se da la congelator pentru 6 ore, amestecand din ora in ora.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii