Se bate zaharul cu iaurtul, se adauga fructele strivite sau facute piure, sau taiate bucatele, sau cacaoa, dupa preferinte. Apoi se adauga zaharul van
Se bate zaharul cu iaurtul, se adauga fructele strivite sau facute piure, sau taiate bucatele, sau cacaoa, dupa preferinte. Apoi se adauga zaharul vanilat, romul. Gemul de fructe se pune primul in cutia pentru inghetata, apoi se toarna compozitia si se da la congelator pentru 4-5 ore.
Se pune in cupe, deasupra se poate pune sirop de capsuni sau de cacao, un piscot de sampanie, frunza de menta proaspata, etc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii