Se amesteca zaharul si amidonul intr-un vas de sticla. Se adauga apa. Se lasa la microunde, la maxim, 2 minute jumatate. Se amesteca si se mai lasa un
Se amesteca zaharul si amidonul intr-un vas de sticla. Se adauga apa. Se lasa la microunde, la maxim, 2 minute jumatate. Se amesteca si se mai lasa un minut, la putere maxima, amestecandu-se la 30 de secunde, sau se lasa pana incepe sa se ingroase. Se toarna cate putin din amestcel fierbinte peste galbenusurile de ou fierbinte. Se pune vasul la microunde 30 de secunde, la maxim. Se amesteca untul, sucul de lamaie, coaja de lamaie peste amestecul din vas. Se asaza in vase blat de pandipsan, crema si, deasupra, merengue, facut din albus de ou batut cu 6 lingurite zahar si jumatate (adaugate pe rand). Se da la cuptor obisnuit pentru cateva minute.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseImi plac madlenele, imi plac in general fursecurile, dar nu fac prea des, pentru ca sunt mai migaloase. Am ales sa fac de...
Madlene cu nuca si visine
Comentarii