Portocale zaharisite

Se ia fiecare felie de portocala cu o scobitoare si se scufunda in siropul fierbinte. Astfel "imbracate", portocalele se pun pe o tava in cuptorul cal

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sirop de zahar bine legat
  • miez de portocale
  • desfacut in felii

Mod de preparare

Se ia fiecare felie de portocala cu o scobitoare si se scufunda in siropul fierbinte. Astfel "imbracate", portocalele se pun pe o tava in cuptorul caldut si se lasa sa se usuce. A doua zi, se repeta operatia, imbracind miezul de portocale cu alt strat de sirop, a treia zi din nou si se lasa sa se usuce in cuptorul cald. Se pastreaza in borcane ermetic inchise.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci