Reteta de alivenci cu branza de oi e foarte usor de preparat. Iata cum se pregatesc aceste aperitive!
Reteta de alivenci cu branza de oi e foarte usor de preparat. Iata cum se pregatesc aceste aperitive! Se da brinza prin sita si se amesteca bine cu malai, oua, sare, faina si unt. Se toarna in tava tapetata cu faina si se coace 35 min. Se taie patrate.
Se serveste fierbinte cu smintina.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii