Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturi
Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate patru in fiecare cupa).
Ciocolata rupta in bucati se topeste intr-un vas tinut in bain-marie. Se adauga fulgii de migdale, patru lingurite de zahar si ouale si se amesteca bine, pana cand crema se ingroasa. Se lasa apoi la racit. Se incorporeaza untul batut spuma in crema racita, omogenizandu-se bine.
Crema se distribuie in mod egal in cele patru cupe, asezandu-se peste piscoturi. Peste crema se pun stafidele, iar deasupra lor, frisca. Se orneaza cupele cu stafide si cu fulgi de migdale si se servesc reci.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii