Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturi
Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate patru in fiecare cupa).
Ciocolata rupta in bucati se topeste intr-un vas tinut in bain-marie. Se adauga fulgii de migdale, patru lingurite de zahar si ouale si se amesteca bine, pana cand crema se ingroasa. Se lasa apoi la racit. Se incorporeaza untul batut spuma in crema racita, omogenizandu-se bine.
Crema se distribuie in mod egal in cele patru cupe, asezandu-se peste piscoturi. Peste crema se pun stafidele, iar deasupra lor, frisca. Se orneaza cupele cu stafide si cu fulgi de migdale si se servesc reci.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii