Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios
Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios, ca sa puteti lucra cu el folositi cu incredere faina si lucrati rapid.
Se fac suluri din aluat si se taie bastonasele.
Se pun la copt, la 180 grade celsius, 15 minute.
Se trec prin abundent zahar pudra si sunt gata.
E un pic greu de lucrat aluatul, dar au fost foarte buni si s-au terminat foooarte repede.
Reteta de la care plecasem eu era cu migdala, probabil s-ar putea folosi si nuci macinate pentru cine le are.
Pofta buna!
Reteta Betisoare cu alune a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu lapte ,
Biscuiti bicolori ,
Salam de biscuiti (de post)
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii