Bezele

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupra o hartie de copt si se pun gramajoare de albus, la distanta intre ele. Se lasa la copt, la foc mic.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tarta cu mere si crema de vanilie Lapte de pasare Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori