Bezele cu nuci

Albusurile tinute in prealabil la rece, se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul, miezul de nuca macinat, coaja de lamaie rasa si zaharul vanilat. S

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 200 gr zahar
  • 200 gr miez de nuca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Albusurile tinute in prealabil la rece, se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul, miezul de nuca macinat, coaja de lamaie rasa si zaharul vanilat. Se amesteca totul bine si se toarna compozitia obtinuta sub forma de gogosele, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa cuptorului intredeschisa.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Fursecuri de Craciun

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori