Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca (eu le-am facut cu mixerul cu paletele de aluat). Apoi se adauga urmatoarele ingre
Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca (eu le-am facut cu mixerul cu paletele de aluat). Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge (sau doar se unge tava direct). Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva dinstanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte (eu, sincera sa fiu, le-am incercat clasic cu scobitoarea - prima tura am scos-o dupa 30 de minute, a doua dupa 20 - s-o fi incalzit cuptorul intre timp).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii