Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se ames
Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija.
Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge (sau doar se unge tava direct). Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva distanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte. Se pot incerca si clasic cu scobitoarea, dar nu trebuie sa fie tari la suprafata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii