Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se ames
Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija.
Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge (sau doar se unge tava direct). Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva distanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte. Se pot incerca si clasic cu scobitoarea, dar nu trebuie sa fie tari la suprafata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii