Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu for
Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu formele de margareta se taie bucati si se aseaza in tava. Margaretele se pun in cuptorul incalzit la 220 de grade, si se prajesc timp de 10 minute. Dupa ce s-au prajit si s-au racit se trec prin ciocolata topita. Aceasta se obtine prin topirea unei tablete de ciocolata, amestecata cu 1 lingurita de unt si o lingura de lapte.
Se serveste langa cafea, ceai sau ciocolata calda.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii