Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu for
Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu formele de margareta se taie bucati si se aseaza in tava. Margaretele se pun in cuptorul incalzit la 220 de grade, si se prajesc timp de 10 minute. Dupa ce s-au prajit si s-au racit se trec prin ciocolata topita. Aceasta se obtine prin topirea unei tablete de ciocolata, amestecata cu 1 lingurita de unt si o lingura de lapte.
Se serveste langa cafea, ceai sau ciocolata calda.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii