Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o pl
Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o planseta o foaie mai groasa. Se fac forme cu paharul si se asaza pe o tava unsa. Se pune apoi tava in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce s-au copt, biscuitii se lipesc doi cate doi cu crema de ciocolata intre ei.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii