Biscuiti foarte fragezi si deliciosi! O incantare pentru copii.
se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Rupem aluatul si facem bilute mici intre palme, cat o nuca de mari si dam apoi bilutele prin zahar. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si cu ajutorul unu degetar pasam si facem o adancitura in mijlocul fiecarui biscuite. Dam la cuptorul preincalzit pentru aprox.15-17 minute. Cand sunt gata, ii scoatem pe un platou si ii lasam la racit. Ciocolata o topim pe baie de aburi si adaugam si smantana si amestecam bine. In fiecare adancitura a biscuitilor, adaugam cate putina ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii