Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odi
Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odihneasca. Se intinde apoi pe o planseta o foaie de circa 2 mm grosime, din care se decupeaza rondele. Se fac apoi pe jumatate din numarul biscuitilor, in mijloc trei gauri mici. Se coc 15 minute la foc mic, intr-o tava unsa cu unt si se lasa la racit. Se ung apoi cu dulceata biscuitii intregi si se acopera cu ceilalti.
Se servesc cu ceai sau lapte.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Cornulete cu rahat Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii