Biscuiti cu dulceata

Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 75 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 1 jumatate lingurita de praf de copt
  • 50 gr unt
  • dulceata
  • sare

Mod de preparare

Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odihneasca. Se intinde apoi pe o planseta o foaie de circa 2 mm grosime, din care se decupeaza rondele. Se fac apoi pe jumatate din numarul biscuitilor, in mijloc trei gauri mici. Se coc 15 minute la foc mic, intr-o tava unsa cu unt si se lasa la racit. Se ung apoi cu dulceata biscuitii intregi si se acopera cu ceilalti.


Se servesc cu ceai sau lapte.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri simple Cornulete cu rahat Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc