Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile trecute prin sita, esenta de migdale si, la sfirsit, se pune faina incetul cu incetul. Se fr
Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile trecute prin sita, esenta de migdale si, la sfirsit, se pune faina incetul cu incetul. Se framinta aluatul obtinut, se trece prin masina de tocat carne la care se ataseaza aparatul de biscuiti si se formeaza batoane lungi de 5-6 cm, care se coc intr-o tava presarata cu faina, la foc potrivit 15-20 minute.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePentru Mini Pavlova in cupe se pun bezele maruntite, deasupra frisca bine batuta si se orneaza cu fructe de padure si menta...
Mini PavlovaPentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !
Furnici in copacPunch Mojito cu fructe de padure – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun...
Punch Mojito cu fructe de padurePlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereVara aceasta am tot testat toate sortimentele de salata de vinete si am ajuns la concluzia ca aceasta este preferata noastra.
Salata de vinete cu ardei coptiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii