Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul pina devine spumos. Se adauga apoi pe
Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul pina devine spumos. Se adauga apoi pe rind ouale, faina, amestecind mereu cu o lingura de lemn si la sfirsit stafidele. Pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina se pun, cu o lingurita, mici gramajoare din compozitie. Trebuie sa se lasa o distanta mai mare intre gramajoare, deoarece la cald se intind mult. Se pune tava in cuptor la foc potrivit, sa se rumeneasca biscuitii usor. Se scot din tava cu ajutorul unui cutit , cind sint calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii