Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Ap
Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Apoi se imparte in 4 parti si se fac niste fasii de doua degete grosime. Se pregateste o tava cu hartie pentru copt si se intinde aluatul pana se face de aprox. 4 mm. Deasupra se unge cu ou batut si se pun pe latura ingusta migdalele taiate marunt. Se coc in cuptor la foc potrivit (175 grade) timp de 20 minute. Se lasa putin sa se raceasca.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaEste un tort delicios cu o crema aerata, pufoasa iar fructele de padure ii dau un plus de savoare. Cu siguranta va fi pe...
Desert tort cu crema bavareza de ciocolata si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii