Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanili
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanilia.
Se toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata si se coace la foc moale timp de 45 de minute. Se scoate forma din cuptor, se lasa checul la racit si se taie felii, apoi se usuca in cuptor.
Se pot servi cu gem.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca
Pandispan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii