Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanili
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanilia.
Se toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata si se coace la foc moale timp de 45 de minute. Se scoate forma din cuptor, se lasa checul la racit si se taie felii, apoi se usuca in cuptor.
Se pot servi cu gem.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca
Pandispan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii