Se freaca spuma untul cu oul si zaharul, se adauga vanilia sau coaja de lamiie si se framinta bine cu faina. Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 mi
Se freaca spuma untul cu oul si zaharul, se adauga vanilia sau coaja de lamiie si se framinta bine cu faina. Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece. Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne. Se pun in tava la copt presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii