Faina si untul se framanta , pana se omogenizeaza si obtineti un aluat . Se adauga cele 5 galbenusuri, zaharul si scortisoara ( 1-2 linguritze , cum v
Faina si untul se framanta , pana se omogenizeaza si obtineti un aluat .
Se adauga cele 5 galbenusuri, zaharul si scortisoara ( 1-2 linguritze , cum va place).
Se amesteca toate bine, si in final se adauga migdalele macinate.
Aluatul obtinut se lasa la odihna 1h30-2h. apoi se intinde o foaie ( cate o bucata de aluat) si se taie forme cum doriti.
Se aseaza in tava de aragaz, se ung cu ou si se presara un pic de zahar. 15 minute la 200°C in cuptorul preincalzit.
Se scot apoi, se lasa pe o grila sa se raceasca, si se pastreaza in cutii de metal.
Pofta buna!
Reteta Biscuitii bunicii a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu forme,
Biscuiti cu cereale, Rapid si sanatos!,
Biscuiti cu scortisoara

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii