Se framanta un aluat din unt, 50 gr zahar pudra, ou, coaja rasa de portocala si faina. Se infasoara apoi si se lasa la frigider 30 de minute, dupa ca
Se framanta un aluat din unt, 50 gr zahar pudra, ou, coaja rasa de portocala si faina. Se infasoara apoi si se lasa la frigider 30 de minute, dupa care se intinde o foaie de aluat din care se decupeaza stelute si flori de diferite dimensiuni. Se modeleaza din restul de aluat bilute. Se pun apoi pe tava tapetata cu hartie de copt si se coc 12-15 minute, dupa care se lasa la racit. Se amesteca restul de zahar pudra cu sucul de portocale, se omogenizeaza si se decoreaza fursecurile cu glazura.
Se ansambleaza fursecurile sub forma de braduti si se lipesc cu glazura. Alte retete de dulciuri: Prajitura cu visine Ciocolata de casa Tiramisu
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii