Acestea sunt prajiturelele ce le vom pregati pentru Mos Craciun, alaturi de un pahar cu lapte! Sunt delicioase, crocante si fragede in acelasi timp!
Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu. Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma cremoasa. Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa. Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele. Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient cat sa modelam bilute potrivit de mari. Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem la 160 de grade C, pentru 10 minute aproximativ. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii