Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea c
Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea cateva minute, dupa care se scurg de zeama, se adauga scortisoara pisata si se umplu cu ele patratele decupate.
Se pun la fiert si se lasa 5-6 minute sa fiarba, amestecand intr-una sa nu se prinda una de alta.
Se servesc cu zahar deasupra.
Alte retete:
Placinta de dovleac Prajitura televizor Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii