Coltunasi cu visine

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 400-500 gr faina
  • 1 ou
  • apa
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr visine fara samburi
  • scortisoara
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahar

Mod de preparare

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea cateva minute, dupa care se scurg de zeama, se adauga scortisoara pisata si se umplu cu ele patratele decupate.

Se pun la fiert si se lasa 5-6 minute sa fiarba, amestecand intr-una sa nu se prinda una de alta.


Se servesc cu zahar deasupra.

Alte retete:

Placinta de dovleac Prajitura televizor Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori