Cookies sau prajiturelemai pe romaneste sunt de fapt niste fursecuri cu nuca si ciocolata deosegit de gustoase. Pentru aceasta reteta de prajiturele aveti nevoie de faina, zahar, ciocolata menaj, margarina, smantana si unt de arahide
Amestecati compozitia din primul vas. Mixati compozitia din al doilea. Apoi turnati amestecul din primul vas in celalalt si amestecati usor cu lingura. Modelati cu mana forme rotunde de biscuiti sau cum doriti, le asezati pe o tava tapetata cu foaie de copt si pudrata cu faina si le tineti in cuptorul in prealabil incalzit, pentru 25 minute la 180 grade.
Dupa ce s-au racit bine, ii pudrati cu un strat apreciabil de zahar praf. Se servesc simpli, sau in compania unei cani de lapte sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Dulcegarii Culinare
Alte retete de prajituri recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii