Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor d
Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor dupa care se taie aproximativ patrate sau dreptunghiuri potrivite. Se pune aproximativ o lingurita de dulceata rasa in mijloc si se ruleaza. Nu se pune multa dulceata ca sa nu iasa din cornulete in timpul coacerii. Se pun in tava unsa cu untura si se baga la cuptorul in prealabil incalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc. Se scot din tava si se pudreaza calde cu zaharul pudra.
Se servesc reci, ca desert.
Alte produse de panificatie pe care vi le recomandam
Placinta cu dovleac
Chec pufos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii