Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor d
Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor dupa care se taie aproximativ patrate sau dreptunghiuri potrivite. Se pune aproximativ o lingurita de dulceata rasa in mijloc si se ruleaza. Nu se pune multa dulceata ca sa nu iasa din cornulete in timpul coacerii. Se pun in tava unsa cu untura si se baga la cuptorul in prealabil incalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc. Se scot din tava si se pudreaza calde cu zaharul pudra.
Se servesc reci, ca desert.
Alte produse de panificatie pe care vi le recomandam
Placinta cu dovleac
Chec pufos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii