Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt cu o lingura de otet si se
Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt cu o lingura de otet si se pune peste amestecul omogen. Se adauga o lingura de rom sau coaja rasa de lamaie, faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la rece, dupa care se intind mai multe foi groase de 1 cm. Se umple cu un ametsec de gem de caise cu nuci maruntite si se pun cornulete intr-o tava care se introduce la copt, in cuptorul fierbinte.
Se servesc reci, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu branza
Prajitura negresa
Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii