Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt cu o lingura de otet si se
Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt cu o lingura de otet si se pune peste amestecul omogen. Se adauga o lingura de rom sau coaja rasa de lamaie, faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la rece, dupa care se intind mai multe foi groase de 1 cm. Se umple cu un ametsec de gem de caise cu nuci maruntite si se pun cornulete intr-o tava care se introduce la copt, in cuptorul fierbinte.
Se servesc reci, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu branza
Prajitura negresa
Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii