Cornulete cu rahat este o reteta de prajitura delicioasa si usor de preparat. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie de rahat, faina, zahar, si arome.
Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta. Se adauga uleiul si faina si se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, intr-un loc cald.
Se intinde o foaie subtire, din care se taie dreptunghiuri, fie triunghiuri. Se aseaza pe fiecare triunghi cate o bucata de rahat si se ruleaza.Se coc la poc potrivit in tava tapetata cu hartie de copt.
Se servesc la o ceasca de cafea ori ceai.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii