Drojdia se dizolva in doua linguri de lapte. Se adauga apoi cate o lingurita de zahar si una de faina si se lasa aluatul la crescut. Se amesteca fain
Drojdia se dizolva in doua linguri de lapte. Se adauga apoi cate o lingurita de zahar si una de faina si se lasa aluatul la crescut. Se amesteca faina cu zaharul si se fac 12-14 turtite care se lasa sa creasca. Se intind apoi foi rotunde, se taie in patru si se formeaza cornulete. Se lasa din nou la crescut dupa care se ung deasupra cu ou si se presara cu chimen si sare. Se pun intr-o tava si se dau la cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete:
Prajitura cu dovleac
Chec pufos
Placinta cu dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii