Amestecam faina cu untul,zaharul pudra si albusul, pina obtinem o crema omogena fina. Cu o lingura impartim aluatul in 3 parti egale. Înti
Amestecam faina cu untul,zaharul pudra si albusul, pina obtinem o crema omogena fina.
Cu o lingura impartim aluatul in 3 parti egale.
Întindem maglavaisul pe hirtie de copt, prin rotare, pina obtinem cercuri cu diametrul de maxim 15 cm.
Se coc,maxim 8 minute in cuptorul preincalzit la 200 °C.
Cercurile se desprind foarte usor de pe hirtie.
Introduceti cercurile de aluat imediat cit sint fierbinti, in castronase, borcanase sau in ce recipient doriti, pentru a le da o forma oarecare/neregulata.
Se intaresc destul de repede. Le lasam la racit.
Între timp,topim 40 g ciocolata cu care stropim cosuletele.
Amestecam Quark-ul (crema de brinza moale) cu caramelul de portocale.
Nu mai este nevoie de zahar. Umplem cosuletele si le servim.
Pofta buna!
Reteta Cosulete cu branza si caramel de portocale a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii