Cuiburile sunt un desert delicios si simplu de facut. Vz trebuie faina, drojdie, galbenusuri si unt.
Pentru cuiburi, se framanta toate la un loc, se imparte aluatul in cinci parti egale si se fac cinci foi, care se umplu cu 250 g nuci macinate, 3-4 albusuri si 250 g zahar pudra. Dupa ce s-au umplut foile, se ruleaza suluri subtirele care se taie in bucati groase de un centimetru, apoi se pun in tava la copt cu partea taiata in sus.
Dupa ce s-au copt, cuiburile se dau prin zahar pudra si se servesc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii