Din ingredientele pentru aluat se prepara un aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie in benzi lungi de 10 cm si late de 5 cm.
Din ingredientele pentru aluat se prepara un aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie in benzi lungi de 10 cm si late de 5 cm. Se pun pe o tava neunsa si se cresteaza pe fiecare cu un cutit, un chenar, pe margine. Se lasa la copt, apoi se scot din tava si se preseaza mijlocul cu mana, pentru a face loc la crema de vanilie, cu care se vor umple cate putin.
Se asaza felii de caise, in prealabil oparite in sirop de zahar, peste crema. Se glaseaza apoi jeleu de fructe deasupra. Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii