Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata framanti acest amestec cu esenta, coloran
Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata framanti acest amestec cu esenta, colorant si faina, cat mai e nevoie, pentru a se intinde o foaie subtire.
Decupezi cu forme de flori, ie pui in tava pe hartie de
copt si le coci cu distanta intre ele.
La inceput sunt crocante, dar apoi aceste flori colorate
se inmoaie.
Alte retete
Socata
Dulceata de capsuni
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii