Fursecurile cu ciocolata sunt un desert minunat. Fursecurile nu sunt deloc greu de preparat, sunt perfecte langa o cana cu lapte si bune de pus la pachet.
Cu mixerul se amesteca untul moale cu zaharul cateva minute. Se adaugă oul, praful de copt amestecat cu faina si fulgii de ciocolata.
Se tapetează cu hârtie tava de copt si cu o linguriță se pun mici grămăjoare la distanta deoarece se lățesc în timpul coacerii.
Se dau la cuptor pana se rumenesc ușor pe margine.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functiile de menținere la cald si cea care nu permite lipirea mancarii datorita vasului de 2 mm grosime.
Fursecurile cu ciocolata sunt ideale langa o cana de lapte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii