Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina. Aluatul va iesi mai sfaramicios. S
Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina.
Aluatul va iesi mai sfaramicios. Se pune aluatul pe o bucata de folie de aluminiu(sau de care aveti) si se modeleaza un pic cu ajutorul ei(al foliei) pana arata ca in poza de mai sus, dupa care se impacheteaza in folie si se lasa in frigider cca juma de ora.
Se intinde o foaie(groasa de juma de cm) cu ajutorul a doua foi de hartie de copt. Se taie aluatul cu forme mici de fursecuri. Eu le-am ales pe astea
Se aseaza formele in tava pe hartie de copt si se baga pt 8-10 min in cuptorul incins dinainte la 200.
Pentur crema am amestecat toate ingredientele.
Dupa ce s-au racit fursecurile, se lipesc doua cate doua cu crema de mai sus.
Se "glazureaza" cu ce glazura vrea fiecare. Eu am ales glazura cu aroma de alune,glazura amaruie si ciocolata cu lapte.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu ciocolata a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii