Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina. Aluatul va iesi mai sfaramicios. S
Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina.
Aluatul va iesi mai sfaramicios. Se pune aluatul pe o bucata de folie de aluminiu(sau de care aveti) si se modeleaza un pic cu ajutorul ei(al foliei) pana arata ca in poza de mai sus, dupa care se impacheteaza in folie si se lasa in frigider cca juma de ora.
Se intinde o foaie(groasa de juma de cm) cu ajutorul a doua foi de hartie de copt. Se taie aluatul cu forme mici de fursecuri. Eu le-am ales pe astea
Se aseaza formele in tava pe hartie de copt si se baga pt 8-10 min in cuptorul incins dinainte la 200.
Pentur crema am amestecat toate ingredientele.
Dupa ce s-au racit fursecurile, se lipesc doua cate doua cu crema de mai sus.
Se "glazureaza" cu ce glazura vrea fiecare. Eu am ales glazura cu aroma de alune,glazura amaruie si ciocolata cu lapte.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu ciocolata a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceste Grisine în mantou de jambon cu dovlecel sunt bune de preparat atunci când stai la o șuetă cu prietenii....
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii