Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina. Aluatul va iesi mai sfaramicios. S
Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina.
Aluatul va iesi mai sfaramicios. Se pune aluatul pe o bucata de folie de aluminiu(sau de care aveti) si se modeleaza un pic cu ajutorul ei(al foliei) pana arata ca in poza de mai sus, dupa care se impacheteaza in folie si se lasa in frigider cca juma de ora.
Se intinde o foaie(groasa de juma de cm) cu ajutorul a doua foi de hartie de copt. Se taie aluatul cu forme mici de fursecuri. Eu le-am ales pe astea
Se aseaza formele in tava pe hartie de copt si se baga pt 8-10 min in cuptorul incins dinainte la 200.
Pentur crema am amestecat toate ingredientele.
Dupa ce s-au racit fursecurile, se lipesc doua cate doua cu crema de mai sus.
Se "glazureaza" cu ce glazura vrea fiecare. Eu am ales glazura cu aroma de alune,glazura amaruie si ciocolata cu lapte.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu ciocolata a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii