Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina. Aluatul va iesi mai sfaramicios. S
Se amesteca marzipanul cu margarina,iar cand devine ca o crema se adauga, ouale, zaharul, zaharul vanilat si faina.
Aluatul va iesi mai sfaramicios. Se pune aluatul pe o bucata de folie de aluminiu(sau de care aveti) si se modeleaza un pic cu ajutorul ei(al foliei) pana arata ca in poza de mai sus, dupa care se impacheteaza in folie si se lasa in frigider cca juma de ora.
Se intinde o foaie(groasa de juma de cm) cu ajutorul a doua foi de hartie de copt. Se taie aluatul cu forme mici de fursecuri. Eu le-am ales pe astea
Se aseaza formele in tava pe hartie de copt si se baga pt 8-10 min in cuptorul incins dinainte la 200.
Pentur crema am amestecat toate ingredientele.
Dupa ce s-au racit fursecurile, se lipesc doua cate doua cu crema de mai sus.
Se "glazureaza" cu ce glazura vrea fiecare. Eu am ales glazura cu aroma de alune,glazura amaruie si ciocolata cu lapte.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu ciocolata a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleAnul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu...
Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii