Fursecuri cu doua feluri de ciocolata

1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate). 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Fursecuri cu doua feluri de ciocolata

Ingrediente

  • 2 1/4 cani faina (cana de ceai
  • de 250ml)
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
  • 200g unt
  • 1 1/2 cani zahar
  • 2 oua mari
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 200g ciocolata alba taiata bucatele mici
  • 200g ciocolata neagra taiata

Mod de preparare

1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).

2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.

3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.

4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.

5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!

Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro

Alte retete de fursecuri gasiti aici:

Stelute si inimioare cu banane,

Spitzbuben - fursecuri de craciun,

Trandafirasi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori