Se freaca untul cu zaharul pina ce se albeste. Se pun galbenusurile unul cite unul frecind cu lingura neincetat apoi coaja rasa de la lamiie, migdalel
Se freaca untul cu zaharul pina ce se albeste. Se pun galbenusurile unul cite unul frecind cu lingura neincetat apoi coaja rasa de la lamiie, migdalele pisate si stafidele, iar la urma, putin cite putin, faina. In pasta obtinuta, se pun albusurile batute spuma, amestecind putin si foarte usor cu lingura. Se pune
compozitia intr-o tava de copt unsa si presarata cu putina faina si se da la cuptor, la foc potrivit. Cind este gata se lasa sa se raceasca, citeva minute, apoi cu un cutit bine ascutit se taie in romburi sau patrate mici. Se lasa sa se raceasca complet in tava apoi se asaza pe o farfurie sau un platou si se presara cu putin zahar vanilat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii