Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta
Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.
Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.
Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.
Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.
Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii