Fursecuri dulci

Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 50 g zahar
  • 250 g faina
  • 150 ml
  • 2 lingurite rase de praf de copt
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare

Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.

Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.

Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.

Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.

Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc