Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina. Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impa
Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina.
Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impacheteaza in folie si se da la frigider apr. jumatate de ora.
Se intinde si se decupeaza stelute(sau ce vreti voi), care se coc in cuptorul incalzit dinainte la 200°, cateva minute.
Le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presar nuca macinata.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri glazurate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii