Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina. Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impa
Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina.
Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impacheteaza in folie si se da la frigider apr. jumatate de ora.
Se intinde si se decupeaza stelute(sau ce vreti voi), care se coc in cuptorul incalzit dinainte la 200°, cateva minute.
Le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presar nuca macinata.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri glazurate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii