Se bat cu telul cele 3 albusuri la fel ca pentru bezele, dupa care se adauga pe rind, batind continuu, mierea, zaharul, galbenusurile unul cite unul,
Se bat cu telul cele 3 albusuri la fel ca pentru bezele, dupa care se adauga pe rind, batind continuu, mierea, zaharul, galbenusurile unul cite unul, coaja de lamiie si faina cit este necesar ca sa se obtina o compozitie de consistenta unei smintini groase, uleiul si cele 25 nuci curatate si zdrobite. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie si ornam cu sferturi de nuca. Se coace la foc potrivit Se taie in patrate mici.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii