Spumam untul cu zaharul, adaugam oul si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu sarea si coaja de lamaie. Turnam si concentratul din lamai si lasa
Spumam untul cu zaharul, adaugam oul si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu sarea si coaja de lamaie. Turnam si concentratul din lamai si lasam 2h la frigider. Preparam royal icingul de lamaie, acoperim si lasam la temperatura camerei. Pe masa presarata cu faina, intindem aluatul in foaie de 0,3 cm grosime si taiem discuri de 7,5 cm diametru. Le asezam in tava unsa si le ungem cu oul batut. Aranjam sticks-urile de jur imprejurul fursecurilor, sa cream razele; presam usor. Coacem 10 minute, sau pana se maronesc usor, la 175 gradeC. Racim complet pe gratar. Adaugam colorant icingului, punem jumatate din icing intr-o punga, taiem un coltisor si trasam un cerc subtire de-a lungul fiecarui fursec, pe partea care a fost in tava, dedesubt (le intoarcem). Adaugam apa in icing, cate 1 lg o data, pana ajungem la o consistent curgatoare. Punem icing, cu lingurita, in centrul fiecarui fursec si intindem, fara sa depasim linia de margine. Decoram cu jeleuri, ca in foto si lasam 1h, sau pana se usuca. Royal icing lemonade: Bateti ingredientele la viteza maxima, pana se omogenizeaza. Cookie glaze: Combinati zaharul cu laptele, adaugand cate o lingura de lapte o data, pana obtinem o glazura care curge, insa consistenta.
Reteta Fursecuri- Soare arzator a fost propusa de PaulaM Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita oparite Beneficiez inca de carnita buna de pasare crescuta la curte la tara cu boabe adevarate. Am obiceiul de a sorta carnea...
Pulpe cu ciuperci si salataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii