Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata, amestecindu-se bine sa nu se faca coc
Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata, amestecindu-se bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale unul cite unul si se amesteca. Se toarna cu cornetul sau cu lingurita bucati rotunde, in forma de melc, in tava neunsa. Se coc la foc potrivit ca sa creasca bine. Coapte, se scot, se lasa sa se raceasca si se umple cu crema de vanilie sau de ciocolata, facindu-li-se o gaura in fund. Crema de vanilie se pregateste astfel: se amesteca galbenusurile, zaharul si faina la care se adauga putin cite putin lapte clocotit, amestecindu-se bine. Se fierbe la foc iute, pina ce se ingroasa bine, amestecindu-se cu telul ca sa nu se prinda. Cind crema este aproape gata se adauga batonul de vanilie, albusurile batute spuma si untul.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseImi plac madlenele, imi plac in general fursecurile, dar nu fac prea des, pentru ca sunt mai migaloase. Am ales sa fac de...
Madlene cu nuca si visine
Comentarii