1. Intr-un castron se amesteca faina, z.v, zaharul, ciocolata rasa, cafeaua solubila, praful de cacao si scortisoara. 2. Se adauga oul, lichiorul si u
1. Intr-un castron se amesteca faina, z.v, zaharul, ciocolata rasa, cafeaua solubila, praful de cacao si scortisoara.
2. Se adauga oul, lichiorul si untul.
3. Coca obtinuta tb sa fie potrivita, dc este prea moale adaugati putina faina, eu am mai pus putin.
4. Aluatul se framanta rapid, se infasoara in folie transparenta si se da 30 de min la frigider.
5. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de 3 mm se decupeaza din ea inimioare sau alte formese asaza pe tavi tapetate cu hartie de copt.
6. Se bate albusul cu zahar si cu nessul pana cand straluceste bezeaua si telul lasa tepi. Se pune bezeaua peste blat si deasupra se decoreaza cu bucati de caise confiate.
7. Se coc 10-12 min. Daca vreti ca fursecul sa fie mai crocant lasati 12 min... daca vreti fursecul mai fraged si bezeaua umeda lasati 8 min.
8. Se pudreaza cu cacao.
Pofta buna!
Reteta Inimioare a fost propusa de diamond pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii